24 Kasım 2015 Salı

Game of Thrones İzle

Game of Thrones İzle
Yabancı dizi tanıtımlarında bugün sizlere tüm dünyanın takip ettiği ve halen devam etmekte olan Game of Thrones adlı dizi hakkında bilgi vereceğiz.
Game of Thrones dizisi 2011 yılında yayınlanmaya başlayıp halen devam etmektedir. Oyuncu kadrosunda Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Maisie Williams ve Peter Dinklage gibi dünya çapında tanınan aktörler yer almaktadır.
Son yılların en kaliteli yapıtlarından dediğimizde muhtemelen düşünmeden söyleyebileceğimiz dizilerden birtanesidir Game of Thrones. Belkide bunda en büyük etken konuların gerçekçi olarak işlenmiş olmasıdır. Bir kitaptan esinlerek yazılan Game of Thrones dizisi yüksek izleyici kitlesine sahiptir. Dizinin öyküsü teknolojinin olmadığı bir kıtada geçiyor ve bu yer hiç ama hiç sıradan bir yer değil. Westeros adındakı bu kıtada sürekli savaş olucak hissine kapılıyorsunuz. Aksiyon dolu bu diziyi izlemeni biz sizlere öneriyoruz. Biz sizlere Game of Thrones dizisini HD kalitesinde sunuyoruz. Eğer sizde macera dolu Game of Thrones izlemek istiyorsanız bu kategoriyi takip ediniz. İyi seyirler. http://www.dizi10.com/kategori/yabanci-diziler/game-of-thrones için sitemize muhakkak geliniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder