27 Kasım 2015 Cuma

The O.C İzle

The O.C İzle
Tanıtım yazılarında bugün 2003 yılında ilk bölümü yayınlanan ve halen günümüzde birçok televizyon kanalında yayınlanan The O C dizisi hakkında bilgi vereceğiz. Dizinin konusunu merak ediyorsanız makalemizi sonuna kadar okuyunuz.
Orange County, Californianın en güzel yerlerinin bir tanesidir ve Ryan burada yaşlamaya başlar. Dizide konular Cohen, Cooper ve Ryan Atwoodun etrafında geçiyor. Sandy Cohenin isteği üzerine Ryan; Sandy nin evine misaifir olur ancak bu durumdan Sandy nin eşi pek mutlu olmaz. Sandy nin eşinin en büyük korkusu bu misafirden oğlunun kötü etkisi olacağı düşüncesi fakat herşey öyle düşünülen gibi olmuyor Ryanın gelişinden etkilenen oğlu değil kızı Marissa oluyor. Acaba Marissa misafir Ryan dan nasıl etkilenecek ? Heyecan dolu bu diziyi sizlere HD kalitesinde Dizi10 ailesi farkıyla tek parça halinde sunuyoruz.
Sitemizi ziyaret edererek The O C izleyebilirsiniz. Dizi10 ailesi olarak sizlere bol dizili günler dileriz. http://www.dizi10.com/kategori/yabanci-diziler/the-oc bu adrese gelebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder