1 Aralık 2015 Salı

Ali Baba ve 7 Cüceler İzle

Ali Baba ve 7 Cüceler İzle
Birçok sitede bulunan Ali Baba ve 7 Cüceler İzle olarak yayınlanan bu diziyi sizlerde en kaliteli şekilde izlemek için hak sahibisininz bu yüzden beyazfilm.net adresine gelmelisiniz. Tek parça ve full hd kalitededir. Şimdide filmin tanıtımına geçelim.
Bahçe cüceleri yapıp satan Şenay Cüccaciye'nin sahibi olan Ali Şenay (Cem Yılmaz) ve İlber (Çetin Altay) işlerini büyütme düşüncesi ile dünyaya açılmak için Sofya'da bir fuara katılmaktadırlar. Ancak fuarda bazı aksilikler çıkar ve başları büyük belalara girer. Mançov adlı kötü kalpli bir adamın planlarından haberdar olan Şenay ve İlber, onun hain planlarını bloke edebilmek için yeni tanıştıkları Memedov ve Veronika ile büyük bir mücadeleye girerler.
Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı 4. film olma özelliğini taşıyan Ali Baba ve Yedi Cüceler, Bulgaristan'da çekilmiştir. Filmde Cem Yılmaz ve zengin oyuncu kadrosunun yanında Rus model İrina İvkina'yıda ilk kez bir sinema filminde yer vermiştir.

Film imdb'den aldığı 7.2 lik puan ile başarısını bizlere ispatlamış bulunmaktadır. Filmi izlemenizi tavsiye eder iyi seyirler dileriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder