1 Aralık 2015 Salı

Sihirbazlık Okulunda Bir Türk İzle

Sihirbazlık Okulunda Bir Türk İzle
Sihibrbazlık mı dedi birisi o zaman türkiyede çekilmiş çok farklı bir komedi yapımı olan Sihirbazlık Okulunda Bir Türk İzle filmi tam size göre. Hepinizi bu eğlenceye davet ediyoruz. Beyazfilm.net olarak.
İşte Türk yapımı yerli komedi Film'i Sihirbazlık Okulunda Bir Türk sizlerle birlikte.İstanbul'da yaşayan Mehmet ailenin tek çocuğudur.Orta Halli bir semtin haylaz çocuğu olan Mehmet lise öğrenimini zor bitirmiştir.Zeki olmasına karşın oldukça zorlanmıştır.Üniversite sınavları gelmiş çatmıştır.Sınav'dan beklediği başarıyı sağlayamayan Mehmet ailesinden gelecek tepkilerden çekinmekteydi.Bu yüzden durumu onlardan saklayacaktır ve ne tür bir yalan uyduracağını düşünmeye koyulacaktır.

Düşüncelerinin ortasından tam anlamıyla onu kurtaracak bir mektup gelecektir.SpellCraft Büyücülük Okulundan mehmet'e öğrenci kabul kağıdı gelmiştir.İşte aradığı yalan ayağına kadar gelmiştir.yurt dışında bir üniversite kazandığını ailesine aktaran Mehmet oldukça eğlenceli anların yaşanacağı okula gelmektedir.Okul'da yaşayacakları Film izleyicilerini oldukça komik sahneleriyle kahkaha tufanına sokacaktır.Beyaz Film'in Hd paylaştığı yapım'ı beğenmeyi ve yorum yapmayı ihmal etmeyiniz.Herkese iyi seyirler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder