16 Kasım 2015 Pazartesi

Uzaklarda Arama

                   Uzaklarda Arama

Uzaklarda Arama Filminde anlatılan senaryo itibari ile şehirdeki bir pavyonun kapanıp küçük bir kasabada açılması anlatılmaktadır. Kasabadaki erkeklerin bu durumdan memnun ancak köy kadınlarının bu durumdan hiçde memnun olmadığını göreceğiz.
Film 9 yaşındaki Yusun'un gözünden bizlere aktarılacaktır. Pavyonun açılmasından dolayı köye gelen güzel kadınlar köylülerin gözlerini kamaştıracaktır. Köyün erkekleri artık daha bakımlı ve daha güzel giyimli olmak için ellerinden gelen herşeyi yapmaktadır. Buna karşılık köyün kadınları bu pavyonun kapanması için neler yapacakları için planlar yapmaktadırlar. Köylü kadınlar, pavyonda çalışmak için gelen kadınlara resmen savaş açacaklardır. Kocalarını ellerinde tutmakta zorlanan köylüler toplanarak tek yumruk olurlar. Film izleyicilerinin gözüne hoş gelmesi için çok güzel bayanlar özenle seçilmiştir.
Uzaklarda Arama Filmini izlemenizin bir sebebide filmi eski Türk Sinemasının en iyi oyuncularından diyebileceğimiz Türkan Şoray yönetmektedir. Film 27 Kasım'da vizyona girecektir. Filmi biz sizler için Beyaz Film olarak vizyona girdiği anda HD Film izle seçeneği olarak yüklemeyi düşünüyoruz. Web Sitemizi ziyaret ederek filmi 720p veya 1080p ayrıcalığı ile izleyebilirsiniz.
İyi Seyirler...

Ayrıca Dizi sitemiz DiziVia ve Dizi10'daki kaliteli dizilerimizi Hd kalitesinde izleyebilirsiniz. Yabancı Dizi izleyicilerinide sitemize beklemekteyiz. Dizi izleyelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder